Om REN Metodedager

12REN Metodedager er et arrangement for nettselskaper, entreprenører og leverandører til kraftbransjen. Under Metodedagene viser over 100 selskaper frem metoder og utstyr til over 1 500 deltakere. Som deltaker sikrer du deg oppdatering på det siste innen bygging og vedlikehold av kraftnettet.

Alle deltakerne får en gjennomgang av alle utstillinger disse dagene. Første dag deles deltakerne inn i grupper, og man besøker syv stasjoner med ulike tema i 50-minutters økter. Dette gir gode muligheter for å kunne studere alle detaljer ved de forskjellige metoder og verktøy. Andre dag går man fritt, og kan oppsøke de utstillinger og fremvisninger en ønsker.

REN Metodedager er en unik mulighet til en faglig oppdatering og til å møte og utveksle erfaringer med kollegaer i bransjen.

 

Se bilder og video fra Metodedager 2015

På Metodedagene 2015 var det over 90 utstillinger og 1 500 besøkende fra energibransjen. Arrangementet fikk svært gode tilbakemeldinger, og var et godt kontaktpunkt mellom leverandører, beslutningstakere og brukere av utstyr og materiell. Se video fra arrangementet nedenfor.

Gå til bildegalleri

 

Fokuserer på kvalitet

Gjennom REN Metodedager ønsker vi å fokusere på selskap som utvikler nye, rasjonelle metoder og prosedyrer for bygging og vedlikehold av forsyningsnett. Deltakerne kan se nyheter og nye arbeidsmetoder samt nytt verktøy under kyndig veiledning fra eksperter og utstillere. Utstyr for bygging, drift og vedlikehold av forsyningsnett demonstreres, og sikkert og trygt arbeidsmiljø settes i fokus.

 

Hvor og når

REN Metodedager arrangeres på Drammen Travbane 14. og 15. juni 2017.
NM for energimontørlærlinger arrangeres på samme sted 13. og 14. juni.