Travløp

bannertrav

Det vil også på Metodedagene 2017 arrangeres travløp med utstillere som «kusker». Dette har blitt en tradisjon med stolte vinnere og deltakere.

Det er dessverre bare plass til åtte deltakende utstillere – det er derfor de åtte første påmeldte som får delta. Om dere ikke er blant de åtte første påmeldte, er det likevel mulig å registrere seg på venteliste.

Løpene går slik 14. juni:

  • To innledende kvalifiserings-heat ca. kl. 08.45 – 09.15
  • Finale ca. kl. 14.10

Fremmøte for kuskene er 08.30 i stallen i det nordøstre hjørnet av Drammen Travbane onsdag 14. juni. De som har egne kjøredresser tar evt. det med – resten vil få låne dette ved fremmøte i stallen. Der vil det også være hjelmer, hansker og briller. Sko for kjøring må kuskene ha selv.

For de som evt. slås ut i kvalifiseringsheatet, så blir det med ett løp. For de som kvalifiserer seg til finale blir det to heat. To hester går til finalen fra hvert heat. Kuskene kjører med hjelpekusker i dobbelt-vogn.

Høytidelig premiering foregår på bransjens festmiddag onsdag 14. juni i Drammenshallen, og det blir også fotografering og profilering av vinnere og deltakere på metodedager.no etc.

REN Travløp-ansvarlig: Einar Rossebø. For mer informasjon, send epost til metodedager@ren.no.

Ønsker du å delta i travløpet?