Besøkende

Hvorfor besøke REN Metodedager?

REN Metodedager er kraftbransjens viktigste møteplass! Her viser mer enn 130 selskaper frem metoder og utstyr til mer enn 2.000 besøkende fra nettselskaper, entreprenører og andre bransjeaktører. Som besøkende får du bred oversikt over det siste innen bygging, drift og vedlikehold av kraftnettet. Det er grunnen til at over 90 % av norske nettselskaper besøkte oss i 2019!

Som besøkende på REN Metodedager får du:

– Besøke mer enn 130 spennende selskaper fordelt på seks utstillingsstasjoner
– Oppleve praktiske visninger under veiledning fra eksperter og utstillere
– Delta på Metodefest med god stemning, mat og underholdning
– Se Norges beste lærlinger kjempe om tittelen Norgesmester for energimontørlærlinger
– Motta spesialtilbud på utstyr fra leverandører
– Utveksle erfaringer med kollegaer i nettselskaper, leverandører og entreprenører

Målgruppe

Alle som arbeider med eller interesserer seg for arbeid og utstyr innen kraftdistribusjon. Montører, prosjektledere, ingeniører, drift- og vedlikeholdspersonell føler seg alle hjemme hos oss. Det samme gjelder ansatte i både entreprenør- og serviceselskaper. Innkjøpere i alle deler av bransjen får en god oversikt over hva som finnes og hvem som leverer utstyr til bransjen.

Påmelding

Besøkende melder seg på enten individuelt eller som gruppe. For enkel oppfølging og administrasjon anbefales gruppepåmeldinger av besøkende fra ett og samme selskap. Se prisoversikt for informasjon om gruppepriser.

I påmeldingen velger du hvilke deler av REN Metodedager du ønsker å delta på. Den beste prisen oppnås ved å gå «all in». Da får du to dager på messeområdet i tillegg til et svært hyggelig kveldsarrangement på X Meeting Point.

Overnatting bestiller du samtidig med messedeltakelsen, og du kan velge blant våre 1 000 rom på Hellrudsletta, Gardermoen og Lillestrøm. For å sikre gode overnattingsforhold for alle, er en rekke twinrom forbeholdt to personer. Reservasjonen bekreftes umiddelbart og administreres videre av vår samarbeidspartner Gyro Conference.
For store grupper, ta direkte kontakt med Gyro som hjelper til med booking. Send e-post til metodedager@gyro.no

Ved gruppepåmeldinger trenger vi i første omgang bare navn på kontaktperson for bestillingen. Navnelister trenger vi næremere arrangementet.

Priser og rabatter

Early bird-rabatt på 10 % av alle priser til og med 31.desember!

Grupperabattene gis med bakgrunn i gruppestørrelse og samme sats gjelder for hele gruppen. Ved gruppepåmeldinger trenger vi i første omgang bare navn på kontaktperson for bestillingen. Navnelister trenger vi først to uker før arrangementet.

Alle priser er oppgitt eks. mva.

Individuelle deltakere

Full pakke kr 3.250,-
Bare Messe kr 2.500,-
Én dag og Metodefest kr 3.000,-
Én dag kr 1.900,-
Metodefest kr 1.350,-

Grupperabatter

15 – 29 deltakere 5 % rabatt
30 – 49 deltakere 7,5 % rabatt
50 – 99 deltakere 10 % rabatt
100 – deltakere 15 % rabatt