Ofte stilte spørsmål

Utstillere

Åpningstider
Messen er åpen 7. juni kl 09.30 – 15.30 og 8. juni kl 09.30 – 15.00.

Overnatting
Overnatting bestilles samtidig med messedeltakelsen, og du kan velge blant våre reserverte utstillerhoteller: Moxy, Miklagaard, Lahaugmoen, Scandic Lillestrøm og Scandic Oslo Airport.
Reservasjonen bekreftes umiddelbart og administreres videre av vår samarbeidspartner Gyro Conference,.
e-post metodedager@gyro.no, telefon 61 28 73 20.

Parkering
informasjon kommer!

Skyttelbusser
informasjon kommer!

Adgang og registrering
Noen dager før REN Metodedager mottar alle utstillere en QR-kode på SMS og e-post. Ved ankomst til messeområdet skannes QR-koden, og navneskilt printes umiddelbart. Registrering kan gjøres ved sekretariatet 7. juni eller ved ankomst 7. og 8. juni. For utstillere med tomt mobilbatteri eller som har glemt å melde seg på, ordner vi innregistrering på stedet. Det skal være enkelt å være utstiller på REN Metodedager!

Navneskilt
Ta godt vare på navneskiltet og bær det synlig. Det viser at du har gyldig adgang til messeområdet, og hvilket selskap du representerer.

Visningsgrupper
Alle deltakere på messens første dag deles inn i seks visningsgrupper. Hver gruppe besøker alle visningsstasjonene i løpet av dagen. Det sikrer ditt selskap jevnt godt besøk gjennom hele dagen.

Lunsj
Lunsj serveres på utstillingsstasjonene, og er inkludert i prisen. Allergivennlig mat vil være tilgjengelig. Husk å opplyse om allergier ved påmelding.

Mat og drikke
I tillegg til lunsj vil det være mulig å kjøpe både mat og drikke flere steder i utstillingsområdet.

Servering på stand
Utstillere kan serverer alt de måtte ønske til sine besøkende i messeområdet med unntak av alkohol.

Metodefest
Metodefest i messehallen til X Meeting Point blir en hyggelig kveld med god mat og god underholdning. Det er ingen dresskode så kle deg gjerne i noe som du føler deg både pen og komfortabel i.

Standtyper
Som utstiller kan du velge mellom to standtyper: standard og oppgradert. Vi tilbyr noen få oppgraderte standplasser på hver stasjon. Disse har særlig god eksponering ved stasjonens inngang eller ved lunsjteltet. På enkelte stasjoner hvor det er knapt om plassen, regnes også standplasser over 100 kvadratmeter som en oppgradert stasjon.

Utstillingsstasjoner
Utstillingsområdet er delt inn i seks stasjoner, A-F, som hver har sitt/sine fagområder. Se egen side med beskrivelser.

Standplasser
Hver stasjon er delt inn i nummerte standplasser. Den enkelte standplass har et oppgitt areal i kvadratmeter og en maksgrense for teltstørrelse.

Leie av telt
Ved bestilling av standplass kan utstillere bestille telt til sin stand. Vil tilbyr telt i størrelsene 3 x 3 meter, 3 x 5 meter og 6 x 6 meter. Av hensyn til utformingen av utstillingsområdene, er det oppgitt en maksgrense for teltstørrelse for hver standplass. Denne kan ikke overskrides. Teltene leveres av vår leverandør O. B. Wiik.

Vareleveranser og oppbevaring av materiell
Vareleveranser før messen og oppbevaring av materiell på Hellerudsletta etter arrangementets slutt kan bare skje etter avtale med X Meeting Point. Kontakt metodedager@ren.no.

Strøm
Vi sørger for strømforsyning i alle utstillingsområder. Utstillere må selv ta med skjøteledning med lengde inntil 25 meter.

Rigging og demontering
Standplassen er tilgjengelig for rigging 6. juni kl 10.00 – 21.00. All rigging må gjøres ferdig på riggedagen. Rigging på tidligere tidspunkt enn 6. juni kan avtales med arrangør.

Standplassen er tilgjengelig for demontering 8. juni kl 15.00 – 18.00. Av hensyn til sikkerhet og våre betalende deltakere kan ikke demontering starte tidligere enn kl 15.00. All demontering og opprydding må være ferdig innen kl 18.00.

HMS
Vi ønsker å gjennomføre REN Metodedager uten skader og ulykker på personer og utstyr. Utstillere plikter derfor å sette seg inn i HMS-reglementet som er angitt i utstillerbetingelsene. I 2022 vil vi sende ut et HMS-skjema som skal fylles ut og returneres til REN i forkant av arrangementet.