Ofte stilte spørsmål

Deltakere

Åpningstider
Messen er åpen 7. juni kl 09.30 – 15.30 og 8. juni kl 09.30 – 15.00.

Overnatting
Overnatting bestilles samtidig med messedeltakelsen, og du kan velge blant våre reserverte utstillerhoteller: Moxy, Miklagaard, Lahaugmoen, Scandic Lillestrøm og Scandic Oslo Airport.
Reservasjonen bekreftes umiddelbart og administreres videre av vår samarbeidspartner Gyro Conference,.
e-post metodedager@gyro.no, telefon 61 28 73 20.

Parkering
informasjon kommer!

Skyttelbusser
informasjon kommer!

Adgang og registrering
Noen dager før REN Metodedager mottar alle deltakere en QR-kode på SMS og e-post. Ved ankomst til messeområdet skannes QR-koden, og navneskilt printes umiddelbart. For besøkende som har tomt mobilbatteri eller som har glemt å melde seg på, ordner vi innregistrering på stedet. Det skal være enkelt å besøke REN Metodedager!

Navneskilt
Ta godt vare på navneskiltet og bær det synlig. Det viser at du har gyldig adgang til messeområdet, og hvilken visningsgruppe du tilhører.

Visningsgrupper
Alle deltakere på messens første dag deles inn i seks visningsgrupper. Se programsiden for oversikt. Hver gruppe besøker alle visningsstasjonene i løpet av dagen. Hold deg til din egen gruppe!

Lunsj
Lunsj serveres på utstillingsstasjonene, og er inkludert i prisen. Allergivennlig mat vil være tilgjengelig. Husk å opplyse om allergier ved påmelding.

Mat og drikke
I tillegg til lunsj vil det være mulig å kjøpe både mat og drikke fra mattorget.

Metodefest
Metodefest i messehallen til X Meeting Point blir en hyggelig kveld med god mat og god underholdning. Det er ingen dresskode så kle deg gjerne i noe som du føler deg både pen og komfortabel i.

Bekledning
REN Metodedager er et utendørsarrangement som krever at man kler seg etter været. Vi håper at solkrem blir mer nødvendig enn paraply, men vi anbefaler å ta med begge deler.