Praktisk informasjon

Her har vi samlet det du trenger å vite for å få en best mulig opplevelse av kraftbransjens viktigste messe og møteplass. Mer informasjon finner du på sidene for besøkende og utstillere.

Åpningstider
Messen er åpen 7. juni kl 09.30 – 15.30 og 8. juni kl 09.30 – 15.00. Registrering 7. juni fra kl 08.30.

Adgang og registrering
Alle deltakere mottar QR-kode for innsjekk på e-post 4. juni og SMS 6. juni. Ved ankomst skannes QR-koden, som gir deg adgang og navneskilt. For besøkende som har tomt mobilbatteri eller som har glemt å melde seg på, ordner vi innregistrering på stedet. Det skal være enkelt å besøke REN Metodedager!

Skyttelbusser
Informasjon kommer!

Parkering
Informasjon kommer!

Mat
Første dag er det lunsjpause kl. 11.30 – 12.15. Dag to vil det være mulighet for lunsj i tidsrommet 10.00-14.00. Lunsj er inkl. i prisen, men det er mulighet til å kjøpe seg en matbit og noe å drikke utenom lunsjpausen. Allergivennlig mat er tilgjengelig. Husk å opplyse om allergier ved påmelding.

Toaletter
Det vil bli satt opp toaletter ved torget. Følg skilting i messeområdet.

Bagasje
Bagasje kan oppbevares i bagasjerom inne på hotellet. Bagasjerommet er ubemannet, og all oppbevaring skjer på eget ansvar.

Metodefest
Bli med på en elektrisk fest med et forrykende show fra en rekke artister, buffetmiddag, offentliggjøring av Norges beste energimontørlærlinger og kåring av årets stand. Dørene åpner kl 18.00, og programmet starter kl 19.00. Dette vil du ikke gå glipp av! Kle deg i noe komfortabelt som du også føler deg pen i.

Visningsgrupper og -tider 7. juni
7. juni er det styrt messevisning hvor deltakerne er inndelt i grupper. Gruppene besøker samtlige utstillingsstasjoner i messeområdet – 45 minutter på hver stasjon. Følg din gruppe!